Testimonials

Ik zie mezelf nu als waardevol persoon

The Road heeft mij gebracht dat ik mezelf als waardevol persoon ben gaan bekijken en behandelen.Ik ben er nog niet helemaal maar ben enorm op de goede weg zowel qua voeding en gezonde leefstijl (met veel meer beweging) als op de mindset waarbij vooral INTEGRITEIT de meest belangrijke focus is.
Ik ben echt heeeeel blij deze Road samen met jullie bewandeld te hebben al was het some een “hobbelige” Road, ik ben blij dat ik heb doorgezet.
C – deelneemster The Road to Health & Happiness

Ik heb een nieuwe leefstijl aangenomen

The Road heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe leefstijl heb aangenomen. Ik weet nu dat ik zelf de keuze heb wat ik wel of niet wil eten en kies er bewust voor om gezondere keuzes te maken. Bovendien weet ik door The Road ook hoe ik in het leven wil staan. Wat ik heb geleerd kan ik ook toepassen op moeilijke relaties of mijn business.
M – deelneemster The Road to Health & Happiness

Ik heb meer rust

Door the Road heb ik het besef gekregen dat ik altijd een keuze heb. En door dit besef heb ik meer rust gekregen & is mijn energielevel enorm gestegen. Ik ben meer aanwezig en het lukt me beter om te genieten van kleine dingen. De besloten FB groep heeft ervoor gezorgd dat ik succesjes kon delen en advies kon vragen. Dit werkte erg prettig!
S – deelneemster The Road to Health & Happiness

Ik pieker nu veel minder dan voorheen

Ik heb veel tips en handvaten gekregen om gezond te eten en op welke manier. Ook ben ik voor mezelf makkelijker geworden waardoor ik minder pieker en bepaalde zaken makkelijker kan loslaten. Ook in stress situaties kan ik beter handelen en heeft hetgeen gebeurt minder invloed op me. Ik neem meer de verantwoordelijkheid en maak daardoor krachtigere keuzes wat ook de relatie met mijn partner zeker ten goede komt. En het aller fijnste is dat ik een rustiger, liefdevollere vrouw ben geworden!
M – deelneemster The Road to Health & Happiness

Ik ervaar steeds vaker geluksmomentjes

Ik heb door ‘The Road’ veel meer inzicht gekregen in de keuzes die ik elke dag kan maken. Door ‘The Road’ merk ik dat ik steeds vaker echt aanwezig ben. Wanneer ik bijvoorbeeld buiten loop geniet ik veel bewuster van mijn omgeving. Ik kijk bewuster en kan van kleine dingen een glimlach op mijn gezicht krijgen. Ik ervaar steeds vaker ‘geluksmomentjes’ door hele kleine dingen (zon, wolken, bomen, eekhoorntje, uitspraak/briefje van leerling etc.) Doordat ik mij meer bewust ben van het reptielenbrein, lukt het me ook steeds beter om kleine voorvallen los te laten. Op het moment dat ik hier wel een heel verhaal van maak, ben ik me hier van bewust en probeer ik het alsnog naast me neer te leggen.

Voordat ik aan ‘The Road’ begon, kon ik mezelf ’s avonds al druk maken als ik niet precies om 10.00 uur in bed lag. Ik had de overtuiging dat ik minimaal 8 uur per nacht moest slapen om me fit/energiek te voelen. Nu heb ik hier veel minder last van. Als het een keer iets later wordt, dan is dat zo. Ik maak me daar niet meer druk over en maak in de ochtend de keuze om me energiek te voelen en om er een fijne dag van te maken. Dit helpt me enorm. Ik voel me ’s ochtends echt een stuk fitter en ben sneller wakker. Als ik me overdag moe voel, merk ik dit op en leg het naast me neer i.p.v. dat ik blijf denken ‘ik ben zo moe’. Ik maak dan de keuze om me energiek te voelen en gedraag me hier ook naar. Voor ‘The Road’ was ik enorm veel bezig met mijn gewicht en lichaam. Door mijn weegschaal weg te gooien ervaar ik meer rust (ondanks dat ik voor mijn gevoel de controle soms kwijt ben). Ik probeer nu meer op mezelf te vertrouwen i.p.v. op getalletjes. Het ontspannen zonder schuldgevoel gaat steeds beter. Ook merk ik dat mijn partner wat dingen van mij overneemt, zodat ik tijd over houd. Hij weet nu ook dat ik daar echt moeite mee heb en hij houdt hier ook echt rekening mee.
Ook wil ik jullie alvast enorm bedanken. Ik vind jullie beiden echt enorm inspirerend en merk dat ik van jullie echt een engergieboost krijg (fijn!)
Suzanne – deelneemster The Road to Health & Happiness

Ik vermoed dat ik het ga missen als we klaar zijn

12510450_134483633594199_4423988559527419233_nIk ben erg enthousiast over jullie programma en geniet er met volle teugen van.
Ik leer mezelf steeds beter kennen, leer dealen met mijn reptielenbrein en wordt een steeds krachtiger persoon. Ik kan nu al zeggen, voordat de 3 maanden voorbij zijn, dat dit het beste cadeau is wat ik mezelf in jaren heb gegeven. Ik vermoed dat ik het ga missen als we klaar zijn.
Carla – deelneemster The Road to Health & Happiness