Over ons

Wij zijn Ilse en Mira, jouw persoonlijke coaches. Voor ons is een gezond en energievol leven ontzettend belangrijk zodat wij zowel zakelijk en privé alles uit het leven kunnen halen. Omdat wij weten hoe moeilijk het is om ‘ willen’ om te zetten naar een gezonde lifestyle, hebben wij The Road to Health & Happiness ontwikkeld.

Vanuit onze professie hebben we de expertise en kennis om jou te begeleiden in dit persoonlijke ontwikkelingstraject.

Wil ook jij met minder inspanning en energie, meer uit je werk en privéleven halen EN meer voldoening en plezier ervaren?

Ilse werkt al ruim 20 jaar in de sportbranche en heeft keer op keer gezien hoe lastig het is om fysiek resultaat te behalen, maar vooral om het behaalde resultaat vol te houden.

Mira is al jaren actief als resultaat coach en ervaringsdeskundige in het begeleiden van vrouwen om vicieuze cirkels te doorbreken en blijvend resultaat te boeken.

Wat kun je van ons verwachten

Iedereen is uniek, onze programma’s bestaan daarom altijd uit een persoonlijke aanpak. We ondersteunen je op de drie belangrijkste onderdelen om vicieuze cirkels te doorbreken, namelijk;

We hebben geen geheim dieet, geen wondermiddel maar we coachen je richting het resultaat wat jij voor ogen hebt. Met jouw inzet en onze kennis zal dit resultaat onomkeerbaar zijn!

Kortom een Happy & Healthy Life

Download hier ons GRATIS e-book met 18 handige tips!