Bootcamp

Afgelopen zondag hadden wij het Boost Your Health Event en tijdens de Winterse Workout waren we met een grote groep dames aan het trainen. Er werd hard gewerkt maar ook zeker veel gelachen. We speelden al langer met het idee om bootcamps aan te gaan bieden en lekker samen te gaan trainen maar door het enthousiasme & de energie van de groep, wisten we het zeker;
“Bootcamp” verder lezen

Welke dingen zijn al veranderd

Kick-off dag

Zondag hebben we met Ilse en Mira een kick-off dag gehad bij “Bij de thee” met hun programma “The road to health and happiness”.
We hebben de dag afgesloten met: IN 7 STAPPEN SUCCES CREËREN. In deze stappen moesten we aangeven waar we nu staan, wat het doel over 3 maanden is, wat het doel over 6 maanden is en over een jaar, wat we daarvoor moeten doen en aangeven of we bereid zijn er alles voor te doen. JA!!!!! Het gaf een heel duidelijk beeld. We hebben gelachen en ik heb Marion voor de tweede keer gezien en nu dus ook echt gesproken.
“Welke dingen zijn al veranderd” verder lezen

Boost Your Health Event

Boost Your Health
Wat doen jullie dan precies? wordt ons en onze kandidaten vaak gevraagd.
Dat is precies wat we je gaan laten zien en ervaren in het Boost Your Health Event.
Onze focus ligt op het krachtig maken van je mind. Zaken als reptielenbrein, integriteit, doelen stellen en actie ondernemen zijn belangrijke zaken die heel vaak aan bod komen.
We willen zoveel maar zijn we bereid te doen wat nodig is om dichter bij ons doel te komen? We weten heel veel maar passen we ook toe wat we weten?
“Boost Your Health Event” verder lezen

Hoe was mijn start

Dana

Ik ben 2 weken later begonnen dan de andere kandidaten. Toen de kick-off was, zat ik was ik met mijn gezin in Italië, waar mijn broer met zijn gezin woont. Mijn ouders waren er ook, dus het was een erg leuke tijd. Ik baalde wel, want ik was bang voor een valse start. Niks is minder waar, ik ben later begonnen, maar knalde vanaf het begin. Ik moest over dit idee heenstappen en GAAN!
“Hoe was mijn start” verder lezen